Städföretag Stockholm

Vi hjälper dig till lugnet efter jobbet

Städföretag Stockholm

VI UTFÖR ALLA FORMER AV STÄDNING

Vi har utfört städuppdrag i Stockholm, Bromma och Ekerö sedan 1997.

Vi erbjuder städning av alla de slag:

Hemstädning

Skulle det vara skönt att komma hem till ett nystädat hem efter jobbet och slippa lägga tid och kraft på städning? Vi städar, stryker, vattnar blommor och tvättar dina kläder om du vill. Vi kan anpassa städningsfrekvensen enligt dina önskemål, men vår rekommendation är att städa åtminstone varannan vecka.

Vi kan hjälpa dig att gör detta till verklighet. Abonnera på vår veckostädning, så ingår bland annat detta:

Städning och rengöring av badrum och toalett. Att ha ett rent badrum är bland det viktigaste i ett hem, både hygien- och trivselmässigt. Vi går grundligt igenom varje detalj i badrummet, en av de viktigaste punkterna i vår hemstädning. Vi rengör badkaret ordentligt, ser till att handfaten blir rena och skinande, skurar toaletten och rengör toasitsen. Behövs det så avfläckar vi även dörrar och badrumsskåp. Tömning av papperskorgar ingår också i badrumsstädningen.

Städning och rengöring av kök. Vi gör en grundlig genomgång av köket och städar diskbänk, arbetsbänk, spis. Allt blir skinande rent. Vid behov så torkar vi av kyl och frys både in- och utvändigt och tömmer sopbehållaren. Även torkning av fläkt och vitvaror ingår i köksstädningen, smuts och bakterier har ingen chans när vi är plats. Köket ska vara skinande rent när vi är klara med städningen.

Städning av alla rum. Vi dammsuger golv i alla rum noga, torkar golv, lister och möbler. Alla dörrar dammtorkas, liksom alla tavlor och fönsterbrädor. Papperskorgar töms också i alla rum, det ska vara skönt att komma hem efter en dags slit på jobbet.

När vi hemstädar använder vi alltid en checklista som är specifikt framtagen och anpassad till kunden. De fylls i varje gång för att vi ska undvika missar och för att det ska bli en jämn och bra kvalitet på städningen. Detta gör det lättare att skapa tillit och därmed en långvarig och lojal relation med våra kunder.

Trappstädning

Vi städar även trapphus eftersom trivseln är viktig för varje boende. Vi sopar och moppar och rengör även hissar, väggar, element och ledstänger.

Kontorsstädning

På kontoret hjälper vi till med städning, inköp av förbrukningsmaterial och vi tar även hand om blommorna. Vi fyller i en checklista för att inga detaljer ska glömmas bort.

Byggstädning

När ett bygge är klart är det ofrånkomligt att det är ett stort städbehov. Dammiga ytor, smuts, fläckar och grovsopor. Det är mycket som mycket som ska tas om hand för att bygget ska bli ett hem eller en arbetsplats. Vi hjälper förstås till med detta också.

Flyttstädning

Vi hjälper även till med flyttstädningar, och är noga med att varje detalj ska vara ordentligt genomförd. Vill du ägna dig åt den nya bostaden istället för att behöva tänka på städningen i den gamla, anlita då oss. Vi arbetar efter en noggrann checklista och kunden måste självklart godkänna städningen innan allt är klart.

Vi utför även noggranna storstädningar och visningsstädningar.

fönsterputs

Vill du ha det skinande rent hemma eller på jobbet? Låt oss bli ditt städföretag i Stockholm!